Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x
url

Som amb tu les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Si tens algun dubte, suggeriment o comentari sobre el nostre servei o vols fer qualsevol gestió administrativa, posem a la teva disposició quatre canals de comunicació perquè et posis en contacte amb nosaltres:

  • Telèfon d'atenció al client
  • Telèfon d'avaries
  • Oficina virtual 
  • Oficines
oficinasImg Oficina virtual

Si vols realitzar gestions relacionades amb el servei a qualsevol hora del dia, els 365 dies de l’any, dóna’t d’alta a la nostra oficina virtual i aprofita la comoditat de poder realitzar-les des de casa. També pots fer-nos consultes i suggeriments sense necessitat d’enregistrar-te utilitzant l’apartat Contacta  que trobaràs dins l’oficina virtual.

phone Telèfon d'atenció al client 900 100 537

Truca’ns per realitzar les teves consultes o gestions. Els nostres teleoperadors t’atendran de dilluns a divendres, de 8 h a 20 h.

telefonoImg Telèfon d' avaries 900 100 538

A la teva disposició les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Si tens alguna incidència en el subministrament d’aigua, el nostre equip d’atenció telefònica t’informarà sobre el tipus d’avaria, la seva importància i la durada aproximada de la intervenció. 

D’altra banda, si detectes una possible fuita a la xarxa de distribució d’aigua a qualsevol carrer, encara que no t’afecti directament, truca’ns per informar-nos i perquè la puguem resoldre en el menor temps possible.

TELÈFON PER COMUNICAR LA LECTURA 900 816 101

Posem a la teva disposició aquest canal per facilitar-nos la lectura del teu comptador, aquest telèfon romandrà disponible les 24 hores al dia. Et recomanem  que tinguis el número de contracte al davant en el moment de fer la trucada.

Icono casa Oficina d'Aigües de Cervera

Adreça:

Avinguda Duran i Sanpere, núm. 7 de Cervera

Horari: de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h

 

Enllaç a l'oficina virtual
EL TEU MUNICIPI
Casa
Enllaç als talls programats Enllaç al Portal de Transparència